Fogorvosi rendelő

  • Dr Horváth Róbert fogorvos, fogorvosi rendelő
    Dr. Horváth Róbert fogorvos

 

Praxisunk közel 30 éve szolgálja az Önök igényeit. Rendelőnk a festői szépségű Keszthelyi Park kanyarulatában található. Az évek során számtalan szakmai elismerést és kedves ügyfelet szereztünk. Ez inspirál minket arra, hogy folyamatosan fejlődjünk.

Újonnan kialakított fogorvosi rendelőnkben várakozási idő nélkül, párhuzamosan két kezelőhelyiségben szolgáljuk ki pácienseinket. Rendelőinket a mai modern, fejlett technológiai eszközökkel szereltük fel, hogy pácienseink számára magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

digitális fogászati panoráma röntgenFogászati eszközeinket folyamatosan korszerűsítjük, hogy minőségi és korszerű szolgáltatást nyújthassunk. Legutóbb rendelőnk MY-RAY digitális panoráma röntgennel bővült. Fontos számunkra, hogy pácienseink kellemes környezetben magas színvonalú ellátást kapjanak.

 

 

fogorvosFogászati laborunk rendelőnk szerves része. Fogtechnikusunk helyben megtervezi és elkészíti a minden esetben egyedi: Implantátumainkat, porcelán koronáinkat.

Dr. Horváth Róbert fogorvos

Dr Horváth RóbertKezdődjék hát a sor velem.
1981-ben végeztem a Semmelweis OTE Fogorvosi szakán fogorvosként. 1984-ben szereztem szakvizsgát Fog- és szájbetegségekből. Keszthelyen a pályafutásomat 1981-ben kezdtem a Rendelőintézetben, itt 1991-ig tevékenykedtem. Ez idő alatt 1984-ben megnyitottam első magánrendelőmet.

1991-ben úgy döntöttem, elindítom vállalkozásomat, melyben több lehetőség nyílt egy modernebb, jól felszerelt rendelő kialakítására. Ezáltal a pácienseim számára magasabb színvonalú ellátást biztosítottam. Folyamatos tréningeknek köszönhetően bővítettem szakmai ismereteimet. Fogorvosi fejlődésem egyik állomása, hogy 2007-ben megszereztem az EU-kompatibilis Fogpótlás és Konzerváló szakvizsgát, mely hozzájárul betegeim fogmegtartó kezeléseihez.

1991 óta nincs megállás, minden napomat azzal töltöm, hogy szebbé varázsoljam mások mosolyát, jobbá tegyem életét, ezért minden nap fejlesztem mind magamat, mind a rendelőmet. Célom, hogy olyan megbízható fogászati kezelést nyújtsak az ügyfeleimnek, amely garantáltan tartós megoldás számukra. Így mindig nagy mosollyal az arcukon gondolnak majd vissza rá, hogy megkerestek engem.

A forgalom bővülése és komoly fejlesztések miatt vált szükségessé a rendelő áthelyezése önálló ingatlanba 2002-ben. Így a korábbi egy kezelőhelyiséges rendelő bővült még egy rendelővel és a fogtechnikai labor is helyben lett kialakítva.

 

Bartos Ildikó asszisztensnő

aszisztensEngedjék meg, hogy bemutassam kedves és megbízható asszisztensnőmet, Bartos Ildikót. Dental higiénikus végzettséggel rendelkezik és 15 éves szakmai tapasztalatot tudhat magáénak. Számos közös sikert éltünk már el együtt, és sok embernek tettük szebbé az életét. (fogsorát)

Ildikó büszke anyuka lévén nagyon empatikus tagja a csapatunknak, amelyhez 2011-ben csatlakozott. Ez alatt az idő alatt sokat fejlődött a szakmájában és nélkülözhetetlen segítőmmé vált. Szakmai kompetenciái mellett ráadásul jól beszél németül, így hatalmas segítség a kapcsolattartásban is.

 

Török Imola fogtechnikus

fogtechnikus ImolaCsapatunk harmadik tagja Török Imola, aki fogtechnikai laborunkban dolgozik.

Munkája során Inlay-eket, koronákat, hídpótlásokat, kivehető, rögzített és kombinált  fogpótlásokat, fogműveket, protetikai készülékeket tervez és készít, illetve javításokat végez.

Maximalizmusa és munkája iránti elhivatottsága példamutató, nyitott az új technológiák, eljárások elsajátítására. Rendelőnkben lévő labornak köszönhetően lehetősége van személyesen felmérni a páciens igényeit, akár angolul is. Így az általa elkészített személyre szabott fogpótlás természetesen illeszkedik és profi módon kivitelezett.

 Szakmáját 1996 óta gyakorolja, így ő is nagyon széles szakmai ismeretekkel és hatalmas tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy Önnek a legjobbat nyújtsa.

Mi így hárman alkotjuk a csapatunkat.